Diseño Industrial Ingenieria Piezas Plástico Rapid ProtoTyping Diseño Moldes Fabricación Moldes Producción Piezas Plástico
Disseny Industrial
Enginyeria Peces Plàstic
Rapid Prototyping
Disseny Motlles
Fabricació Motlles
Producció Peces Plàstic
Una Resposta Versàtil i EficaçARAW TECNO COMERCIAL S.L. (ARTECO)

Tres serveis que completen un cicle

Amb la intenció d'oferir un servei global, ARTECO ha establert una colaboració vertical cobrint les etapes anteriors i posteriors en el desenvolupament d'aquells productes on el material dominant és el plàstic, col-laborant estretament amb l'empresa ARTE, empresa capdavantera en el sector de motlles per a injecció de plàstic.

Fins i tot operant de forma autònoma, però amb interessos comuns, les dues empreses poden oferir els seus serveis "claus en mà" des de la conceptualització d'un objecte, fins al lliurament d'una preserie i producció definitiva, sense oblidar la fase de prototips ràpids (estereolitografia i sinteritzats) garantint la qualitat en cadascuna de les fases i eliminant les pèrdues d'informació derivades d'esforços no confluents.

És el que entenem com projecte global: enllaçar unes fases de projecte que habitualment tenen una frontera ambigua i donar una resposta única per a estalviar problemes de gestió als nostres clients.

La creació d'ARTECO, sorgeix com a resposta a una necessitat detectada per ARTE: omplir un buit existent entre el disseny industrial i la construcció del motlle.

Amb aquesta finalitat, l'equip tècnic d'ARTECO, especialitzat en la projecció de peces de plàstic injectat, desenvolupa l'enginyeria del producte aportant solucions que faciliten la construcció del motlle i optimitzen la seriació. Per això, ARTECO es recolza en tècniques avançades com el rapid prototyping.

Arteco-Arte compten amb uns mitjans de producció punters, amb un total de 14 estacions de treball (CAD-CAM) i un equip de producció d'última generació, composta per centres de mecanitzat, màquines de filat i d'erosió entre d'altres.


El rigor, la tècnica i l'experiència d'ARTE en la construcció de motlles avalen la qualitat d'aquest nou servei d'enginyeria. El treball
coordinat entre ambdues empreses garantitza la eficiència, i la seva condició de soci d'ASCAMM permet subministrar els motlles amb certificat d'homologació
.

Algunes de les empreses amb les quals hem col-laborat són:

Airtecma, Alcatel, Audi, Avellanet, Balay, Casals, Citroën, Dynamit, Ford, Frape Behr, Hitachi, Hewlett, Packard, Honda, Iberfashon, Mai, Mery, Movilfrit, Peguform, Peugeot, Philips, Renault, Rocal, Seat, Sony, Telesincro, Trilla, Valeo, Volkswagen, etc.